Kocsis Pál Díj 2015.

A Kunsági Borvidék által 2003-ban alapított Kocsis Pál Díjat 2015-ben Szabó Attila a NAIK SZBKI Kecskeméti állomásának vezetője kapta.

Szabó Attila kertészmérnök. A Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetben, Kecskeméten dolgozik. Fő területe az eredetvédelem és ökonómia. A termőhelyi kataszteri felvételezések és a felülvizsgálatok kapcsán rendszeres kapcsolatban áll a Kunsági borvidék hegyközségeivel és a termelőivel. Munkássága során részt vett a Kunsági borvidék eredetvédelmi rendszerének kialakításában. Szerepet vállalt a Duna Borrégió középtávú stratégiájának kidolgozásában. Jelenleg is a stratégia aktualizálásán dolgozik. Tagja a Borvidéki Borvizsgáló Bizottságnak, számos borversenyen a bírálati bizottság tagjaként vesz részt. A díjat Frittmann János a KBHT elnöke a hegyközségi tanács 2015. november 25-i ünnepi küldöttgyűlésén adta át.

2015-ben posztumusz Kocsis Pál Díj nem került kiadásra.

Az ünnepi küldöttgyülés résztvevői egy perces néma felállással emlékeztek meg a nemrég elhunyt Dr. Urbán Andrásról, a HNT nyugalmazott főtitkáráról, aki 2005-ben Kocsis Pál Díjban részesült.

robots правильныйsmallувеличениеfinancial topпродвижение в интернетелобановский александр фотополучить вид на жительство в испаниивенгрия нужна ли виза для россиян 2018Андрей Павелко личная жизнь