Elindult a Magyar Államkincstár MobilGazda Facebook oldala

 

Elindult a Magyar Államkincstár MobilGazda Facebook oldala az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat kérelmező ügyfelek és képviselőik számára, mely naprakész információkat szolgáltat a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokkal kapcsolatban. Az oldalon megtalálhatók a MobilGazda alkalmazást érintő hírek, bemutatók, felhasználást segítő videók; a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokat érintő hírek és közlemények, fontosabb határidők, az ügymenettel kapcsolatos információk, a támogatási intézkedések ismertetői, gyakori kérdésekkel kapcsolatos bejegyzések, álláshirdetések.

Kövesse Ön is a MobilGazda Facebook oldalt!

MobilGazda Facebook oldal:

https://www.facebook.com/mobilgazda

 

Nemzetközi gazdasági hírlevél

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mindent megtesz annak érdekében, hogy a kialakult járványhelyzetben naprakész tájékoztatást nyújtson a vállalkozásoknak a külkereskedelem szempontjából fontos országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő, legfontosabb intézkedésekről és az esetleges áruforgalmi korlátozásokról. Ezért folyamatosan frissülő hírfigyelést készít e témában, beszámol a legfontosabb gazdasági kérdésekről és üzleti lehetőségekről. 2021 januárjától az európai uniós szakpolitikai aktualitásokról és az uniós gazdasági, üzleti vonatkozású hírekről is beszámol. Az egyes hírek teljes tartalma a hírek címére kattintva válik elérhetővé.

Tovább>

BorÉrt - 2022

A BorÉRT Borturisztikai Egyesület negyedik alkalommal rendezi meg Magyarország egyetlen borturizmussal foglalkozó seregszemléjét 2022. január 27-én a városligeti Vajdahunyadvárban. A résztvevők az aktuális szakmai témákat, támogatási lehetőségeket bemutató konferenciát követően Magyarország számos borvidékének kínálatával ismerkedhetnek meg egy bortúrán, ahol terítéken a 2022-ben piacra kerülő bortételek lesznek. tovább>

Igazi Kunság

 

Döbrögecz Szőlőbirtok

A birtok 2020-tól viseli a Döbrögecz Szőlőbirtok nevet. 30 hektárnyi szőlőterületük Kiskőrös és Akasztó határában fekszik. A tőkéken Irsai Olivér, generosa, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc, bianca, kadarka, kékfankos, merlot, és cabernet sauvignon terem. Kizárólag reduktív borokat készítenek és jelenleg nem palackoznak, a teljes készletet folyóborként értékesítik. Céljuk, hogy belátható időn belül újra palackozott borok születhessenek a pincében, ezért a minőség javítása érdekében most a szőlőültetvények fejlesztésére helyezik a hangsúlyt.

www.akkerpince.hu