Kunsági Borvidék
Kunsági Borvidék
Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a főnavigációhoz és bejelentkezés
Nav nézet keresés
Navigáció
Keresés
Keresés...
Kunsági Borvidék
Főoldal
Konferenciák, előadások
Borászat
Hogyan változott a borok íze az elmúlt 9000 évben ?
2022. évi előadások a Neumann János Egyetemen
Vizsgatételek
2018. évi előadások
2019. évi előadások
2020. évi előadások, cikkek
2021. évi előadások
2022. évi előadások
Szüret
Borászati termékek hatósági kontrolljával kapcsolatos tudnivalók
Borok jelölésének szabályai - aminek a boroscímkén szerepelnie kell
Növényvédelmi előrejelzés
Syngenta - 2022
BORAJÁNLÓ
BORVERSENYEK
BORÁSZATOK
Hasznos linkek
KOCCINTÁS
DunaBor Magazin
HNT
Kadarka Szalon
Államkincstár - MVH
NÉBIH
PartyBor
Agrárminisztérium
Borászat
WINE IN MODERATION
Igazi Kunság
Seregély
Seregély riasztás jogszabályi feltételei
Borászat vizsgatételek
Részletek
Kategória:
Uncategorised
Megjelent: 2016. október 04. kedd, 10:54
Találatok: 3994
1.
A szüret időpontjának meghatározása
2.
A termés betakarítás technológiai, technikai feladatai
3.
A szőlő feldolgozása
4.
A szőlőfeldolgozás munkafolyamatai, eszközei
5.
A must kezelése
6.
Fehér mustok erjesztése
7.
A rozé-, siller-, vörösborok készítése
8.
A bor tisztító kezelései
9.
A bor harmóniájának kialakítása
10.
A bor stabilizálása
11. A borok érésének szabályozása
12.
A bor palackozása
13.
A borpalackozás higiéniai háttere
14.
Borok, tokaji borkülönlegességek, külföldi likőrborok, borkülönlegességek, szárított szőlőből készült bor, túlérett szőlőből készült bor
15.
Szénsavas borok
16.
Borok bírálata
17.
A világ bortermelése
18.
Magyarország bortermelése
19.
A szőlő és bortermelés törvényi szabályozása
20.
A szőlő és borgazdaság intézményrendszere
Продвижение сайта Baidu
онлайн секонд
rybalka.space
создать
сороконожки
хронограф s07 купить
виза в словакию самостоятельно
как подтянуть овал лица
депутат Павелко
< Előző
Következő >